E ziua mea și aș vrea să donați pentru copaci!!

 

Theodora Păduraru ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

100% Complete
172 RON
Sumă strânsă
150 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hei, prieteni, anul ăsta vă rog să donați 10 lei pentru Adoptă un copac, o asociație care plantează copaci în sudul țării. Pentru fiecare 10 lei donați, un puiet va fi plantat în numele vostru (și supravegheat / îngrijit timp de 5 ani de la plantare).

Nu înseamnă mare lucru 10 lei, dar m-aș bucura foarte mult dacă ați dona. Sunt sigură că și voi o să vă bucurați odată ce o veți face. Știu că nu o să schimbăm noi lumea vreodată și mai ales prin donațiile astea, dar putem să fim o mică comunitate de cunoscuți care a încercat să aducă ceva bun în lume azi. Și dacă tot sunteți aici și e ziua mea și suntem la capitolul ăsta:

„You don’t need to be a politician 

To make it your mission to conserve, to protect 

To preserve that one and only home 

That is ours 

To use your unique power 

To give next generations the planet they deserve

We are demonstrating, creating, advocating 

We heed this inconvenient truth, because we need 

to be anything but lenient

With the future of our youth.”

- Amanda Gorman, Earthrise

Acuma, dacă vreți să adoptați mai mulți copaci... sunteți liberi, aveți acordul meu și mulțumiri eterne :)).

Mersi mult pentru donație!!!

PS: O să aveți o surpriză :) :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

SUSŢIN PROIECTUL

Adoptă un copac!

 Adoptă un Copac! este un program de împădurire al asociației Viitor Plus - pentru oameni și natură, ce are ca scop creșterea suprafeței împădurite în județele din sudul României, în special prin plantarea de perdele forestiere și perimetre de ameliorare. Toate pădurile plantate sunt adiționale și nu ar exista fără implicarea tuturor celor care ne susțin!

Din 2007 și până în prezent, proiectul Adoptă un Copac! a plantat alaturi de 16,000 de voluntari peste 790,000 de puieţi pe o suprafață de ~131 hectare de teren degradat sau deșertificat. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

copacel
14 Feb 2022

Anonymous

15 RON
14 Feb 2022
14 Feb 2022

Pet

50 RON
14 Feb 2022
La multi ani!
14 Feb 2022
👍🏼👍🏼👍🏼
14 Feb 2022

🌸

10 RON
14 Feb 2022
14 Feb 2022

Anonymous

27 RON
together for Our Planet 🌱 lma
14 Feb 2022