Alexandru Keresztes-Kelerman - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Împreună putem putem ajuta la împădurirea sudului României!

120 RON Donatii stranse
12% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii

 

Salutare! Numele meu este Alexandru Keresztes-Kelerman și sunt un alergător. Pentru că iubesc muntele, iubesc să alerg în natură. Pentru că iubesc oamenii, iubesc să alerg alături de oameni.

În luna Mai 2015 voi alerga 42 km la EcoMarathon Moeciu pentru Pădurea Copiilor. Am ales această cursă pentru peisajele deosebite și pentru frumusețea timpului petrecut în mijlocul naturii. Nu toate zonele din România se bucură de o natură sănătoasă și bogată, așa că voi alerga pentru a da o mână de ajutor împăduririi Sudului României care este în pericol de deșertificare.

Visez la o Românie cu o natură bogată și sănătoasă, alături de oameni prosperi și sănătoși. Putem transforma acest vis în realitate, dacă susținem proiectul Pădurea Copiilor.

Acum mă poți ajuta și tu, contribuind astfel la o țară cu o natură din ce în ce mai bogată. Orice donație sau acțiune de răspândire a campaniei te transformă într-un personaj al acestei călătorii minunate.

Împreună putem avea impact și putem ajuta la împădurirea sudului României! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

5 Donatii

Vlad Tanase

30 RON
Go, Alex! Mult succes iti doresc si multumesc frumos pentru tot! :)
14 apr 2015

Elena Kelerman

50 RON
Succes la fiecare pas!
12 apr 2015

Daniel Tanase

10 RON
:)
29 mar 2015

Corina Bega

20 RON
Mult succes, Alex!
29 mar 2015

Dragos Roua

10 RON
Go, Alex!
12 mar 2015