EcoMaraton ~ 2015

Pasiunea pentru munte, natură și alergare, entuziasmul organizatorilor și al participanților și obiectivele inițiale cu care a pornit acest proiect, rămân cele mai motivante lucruri. Toate acestea fac din EcoMarathon unul din cele mai așteptate concursuri ale anului.

Cadrul natural în care se desfășoară evenimentul, peisajele alpine ale crestelor înzăpezite, particularitatea traseului prin forma inedită de trifoi și prin alternanța urcărilor și a coborârilor sunt câteva din cele mai îndrăgite caracteristici la EcoMarathon.

Evenimentul va cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de miscare in aer liber si iubitorilor de munte; EcoMarathon: concurs destinat alergatorilor desavarsiti si celor care doresc sa-si depaseasca limitele; va fi o cursa pe distanta clasica de 42 de kilometri, cu o diferenta de nivel de cca +2300m, startul si sosirea vor avea loc in Moieciu de Sus.

Exista deja o comunitate tot mai numeroasa a celor pasionati de alergare montana. Alergarea este unul din cele mai simple sporturi, nu este costisitor si poate fi practicat la orice varsta, indiferent de conditia sociala sau materiala.

Cursele de Maraton atrag tot mai multi participanti in toata lumea, este o lupta cu propriile limite, inseamna pregatire, planificare, autodepasire, prietenie.

Susține o cauza caritabila la EcoMarathon Moieciu De Sus 2015 devenind fundraiser pe Galantom.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

8

Suma:

170 RON

Pagini fundraising

Voi alerga la EcoMarathon Moeciu pentru Pădurea Copiilor

Numele meu este Daniel Tănase şi sunt îndrăgostit de alergare. Scopul meu în viaţă este să servesc pentru crearea unei lumi din ce în ce mai

1,000 RON Target
50 RON Suma
3 Donatii
5% Complete

Împreună putem putem ajuta la împădurirea sudului României!

Salutare! Numele meu este Alexandru Keresztes-Kelerman și sunt un alergător. Pentru că iubesc muntele, iubesc să alerg în natură. Pentru că iub

1,000 RON Target
120 RON Suma
5 Donatii
12% Complete