Natalia Ciuca - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,030 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către campania Adopta un copac*

 

Împreună suntem mai buni!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


*Cu doar 5 lei un puiet va fi plantat si ingrijit timp de cinci ani in PADUREA EXTRA. Noi impadurim in locatii din zona rurala din sudul Romaniei unde exista o mare nevoie de paduri iar primariile nu au buget pentru asemenea proiecte. Plantarile noastre nu se fac in proiecte finantate de la bugetul de stat unde noi venim doar cu voluntari. Noi plantam 1, 1000 sau 10.000 de puieti in functie de fondurile stranse in fiecare an din mediul privat - persoane fizice sau firme. Asta inseamna sa adopti un copac - sa asiguri finantarea fara de care acesta nu ar putea sa existe.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Adoptă un copac!

 „Adoptă un copac!” este un proiect al ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila, proiect care ajută la creșterea suprafeței împădurite din România, si care isi concentreaza eforturile pentru plantarea de perdele forestiere. Sub umbrela ViitorPlus, din 2007 peste 11.700 de voluntari au ajutat la înființarea a 660.000 mp de pădure, în cele mai slab împădurite județe ale țării.

 

3 Donations

10 Aug 2019
50 RON
09 Aug 2019

Anonymous

30 RON
27 Jul 2019