Adrian Diaconescu - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Aleg să împăduresc!

70 RON Donatii stranse
14% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi doresc o lume mai bună, verde, locuită de oameni cu dragoste faţă de natură! 

Alerg pentru acest viitor, cred în el şi am rugămintea să fiţi alături de mine.

Voi alerga la semimaratonul Bucureşti pentru a ma alatura celor de la Pădurea copiilor - care au plantat şi îngrijit până acum 38 de hectare şi care îşi propun să continue să împădurească terenurile degradate din sudul României. 

Haideţi să ne unim împreună forţele şi să contribuim la strângerea de fonduri care vor fi folosite pentru plantarea şi îngrijirea viitoarelor păduri. 

Alegeţi să împăduriţi alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

2 Donatii

Anonymous

55 RON
04 mai 2016
29 apr 2016