Aleg să împăduresc!

 

Adrian Diaconescu ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

14% Complete
70 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Îmi doresc o lume mai bună, verde, locuită de oameni cu dragoste faţă de natură! 

Alerg pentru acest viitor, cred în el şi am rugămintea să fiţi alături de mine.

Voi alerga la semimaratonul Bucureşti pentru a ma alatura celor de la Pădurea copiilor - care au plantat şi îngrijit până acum 38 de hectare şi care îşi propun să continue să împădurească terenurile degradate din sudul României. 

Haideţi să ne unim împreună forţele şi să contribuim la strângerea de fonduri care vor fi folosite pentru plantarea şi îngrijirea viitoarelor păduri. 

Alegeţi să împăduriţi alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coaster de temperaturi! Pădurea copiilor a pornit într-o cursă pentru împădurire! Până acum s-au plantat și îngrijit 38 de hectare! Aleargă cu noi și pentru noi pentru împădurire! Pădure

 

2 Donații

Anonymous

55 RON
04 May 2016
29 Apr 2016