Dati un leu, pentru teiul meu!

 

Robert Gruia ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

36% Complete
180 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Alerg de mai putin de un an si este prima data cand fac o campanie de fundraising, de aceea am si mai multa nevoie de voi. 

Primii bani castigati, pe la 10-11 ani, au fost de pe urma florilor de tei, culese si apoi vandute in piata din cartier, e timpul sa restitui "imprumutul" cu ceva dobanda acumulata in cei 13 ani. In plus, unul dintre cele mai faine lucruri pe care primavara ni-l ofera este mirosul teilor infloriti!

Ce fac eu pentru asta: Alerg cei 10 km "iute ca sageata" ! Ce am nevoie de la voi: Sa ma ajutati cu o suma (oricat de) mica, echivalentul unui pachet de tigari, unei cafele sau a unei curse de taxi.  Ce primiti la schimb: In primul rand multumiri infinite, in al doilea rand o stare de bine (sa vezi ce misto te simti dupa ce faci lucruri pentru altii), poate si o punga de flori de tei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină… şi la un moment dat te saturi şi îţi spui: Gata! Până aici! Eu sunt schimbarea pe care o vreau în jurul meu! şi… schimbi ceva. Încetezi să aştepţi de la alţii soluţia şi devii parte d

 

3 Donații

10 Apr 2015
05 Mar 2014
Respiră relaxat și bucură-te de fiecare secundă! Un bravo mare și curaj maxim de la mine!
23 Feb 2014