Alerg pentru Padurea Copiilor!

 

Vlad Tanase ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

88% Complete
440 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
11
Donații

Salut!

Imi amintesc ca anul trecut, o prietena mi-a propus sa alerg la Crosul Padurii. Habar nu aveam despre cursa asta si nici n-am cautat sa aflu ceva, pur si simplu am spus "Nu!". "De ce?" parca m-a intrebat. "Pentru ca distanta mi se pare scurta." zice "marele alergator" din mine. Nimic mai fals...

Cateva luni mai tarziu aveam sa alerg in cadrul unei alte curse unde alesesem sa sustin pentru prima oara un proiect umanitar, coincidenta sau nu, Padurea Copiilor. Dupa alte cateva luni am pus mana pe cazma si am plantat primii copacei achizitionati din fondurile donate de voi si am vazut cu ochii mei ca proiectul asta "traieste, respira si creste". De atunci sprijin acest proiect in toate cursele si incerc sa-l promovez atat cat pot.

Voi alerga 10 km la Crosul Padurii, 10 km care sunt cel putin la fel de importanti pentru mine si pentru Padurea Copiilor pe cat au fost ceilalti 21 km alergati pe Transfagarasan. De data asta provocarea nu mai este distanta parcursa, vreau doar sa ajut Padurea Copiilor.

Asa ca apelez inca o data la bunavointa voastra pentru sprijinirea acestui proiect, Padurea Copiilor, care are nevoie de fiecare dintre noi. Orice contributie chiar conteaza si promit sa aveti ocazia sa vedeti si sa simtiti chiar voi asta la momentul potrivit. :)

Va multumesc mult pentru tot!

Vlad


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină… şi la un moment dat te saturi şi îţi spui: Gata! Până aici! Eu sunt schimbarea pe care o vreau în jurul meu! şi… schimbi ceva. Încetezi să aştepţi de la alţii soluţia şi devii parte d

 

11 Donații

Mult succes in tot ceea ce iti propui!
22 May 2015
Am tot asteptat pana s-au strans 9 donatii, nu de alta dar mie imi place sa am numai nota 10 in dreptul meu :P Era o gluma, hai sa facem bine, cate un pic de la fiecare inseamna mult per total :) See you tommorrow ;)
29 Mar 2014
Spor la alergat si la plantat ;)
27 Mar 2014
Bravo, Vlad!
07 Mar 2014
era pacat sa stai in 10 lei :D
06 Mar 2014
06 Mar 2014
cu o floare nu se face primavara, dar un copac inseamna mult. Bafta :)
21 Feb 2014
20 Feb 2014
16 Feb 2014
Vlad, mult spor la plantarea copaceilor! :) Diana & Galina
16 Feb 2014
Unde's multi ...padurea creste;)!
14 Feb 2014