Dăruiește oxigen generațiilor viitoare!

 

Florin Cristian Cirnaru ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

7.5% Complete
75 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Gândește-te  nimic nu e mai frumos decât să îți imaginezi cum viața copăceilor stau în propriile tale mâini,indiferent că ești prieten sau colegatât primăvaracât și toamna. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, creșterea suprafeței împădurite din România.

Ne întoarcem la origini și dăruim cel mai frumos cadou naturii, plantăm în solurile bogate ale câmpiilor din zona de sud a României.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Dăruiește oxigen generațiilor viitoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

SUSŢIN PROIECTUL

Adoptă un copac!

 Adoptă un Copac! este un program de împădurire al asociației Viitor Plus - pentru oameni și natură, ce are ca scop creșterea suprafeței împădurite în județele din sudul României, în special prin plantarea de perdele forestiere și perimetre de ameliorare. Toate pădurile plantate sunt adiționale și nu ar exista fără implicarea tuturor celor care ne susțin!

Din 2007 și până în prezent, proiectul Adoptă un Copac! a plantat alaturi de 16,000 de voluntari peste 790,000 de puieţi pe o suprafață de ~131 hectare de teren degradat sau deșertificat. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

75 RON
Sa traiasca si sa creasca
01 Aug 2020