Florin Cristian Cirnaru - ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

Dăruiește oxigen generațiilor viitoare!

75 RON Donatii stranse
7.5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Gândește-te  nimic nu e mai frumos decât să îți imaginezi cum viața copăceilor stau în propriile tale mâini,indiferent că ești prieten sau colegatât primăvaracât și toamna. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, creșterea suprafeței împădurite din România.

Ne întoarcem la origini și dăruim cel mai frumos cadou naturii, plantăm în solurile bogate ale câmpiilor din zona de sud a României.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Dăruiește oxigen generațiilor viitoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Adoptă un copac!

 „Adoptă un copac!” este un proiect de împădurire al asociației ViitorPlus-Asociația pentru Dezvoltare Durabilă, ce are ca scop creșterea suprafeței împădurite în județele din sudul României, în special prin plantarea de perdele forestiere și perimetre de ameliorare.

Din 2007 și până în prezent, proiectul Adoptă un Copac! a plantat alaturi de 13,100 de voluntari peste 590,000 de puieţi pe o suprafață de ~75 de hectare.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Anonymous

75 RON
Sa traiasca si sa creasca
01 Aug 2020