Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Bogdan Paun ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, colegi, amici, cunostinte, 

In general, in preajma zilei mele de naștere, mi se adreseaza întrebări de genul "ce ți-ai dori de ziua ta?". Si imi dau seama că, mai ales in ultimii ani, nu prea îmi vine în minte nimic ce să-mi doresc drept cadou material. Cel puțin nimic din ce ar putea sa-mi cumpere prietenii... ;) 

Așa ca, incepand cu acest an, voi face un experiment, sper eu de succes, și anume:

Va rog pe toți cei care va gândeați sa cheltuiți niste bani pentru mine in acest sens, sa faceți o faptă buna si sa donați suma respectivă pentru plantarea de noi copaci. Îi rog si pe cei care nu mi-ar fi cumparat nimic sa faca acelasi lucru pentru ei si cei din jurul lor. 

Hai sa incercam să dovedim ca nu suntem doar un virus al acestei planete care își omoară gazda încet dar sigur. Hai sa dam o mana de ajutor naturii. E de fapt tot pentru noi... 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

SUSŢIN PROIECTUL

Adoptă un copac!

 Adoptă un Copac! este un program de împădurire al asociației Viitor Plus - pentru oameni și natură, ce are ca scop creșterea suprafeței împădurite în județele din sudul României, în special prin plantarea de perdele forestiere și perimetre de ameliorare. Toate pădurile plantate sunt adiționale și nu ar exista fără implicarea tuturor celor care ne susțin!

Din 2007 și până în prezent, proiectul Adoptă un Copac! a plantat alaturi de 16,000 de voluntari peste 790,000 de puieţi pe o suprafață de ~131 hectare de teren degradat sau deșertificat. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

150 RON
24 May 2020
24 May 2020