Bogdan Paun - ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

Cel mai frumos cadou de ziua mea

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, colegi, amici, cunostinte, 

In general, in preajma zilei mele de naștere, mi se adreseaza întrebări de genul "ce ți-ai dori de ziua ta?". Si imi dau seama că, mai ales in ultimii ani, nu prea îmi vine în minte nimic ce să-mi doresc drept cadou material. Cel puțin nimic din ce ar putea sa-mi cumpere prietenii... ;) 

Așa ca, incepand cu acest an, voi face un experiment, sper eu de succes, și anume:

Va rog pe toți cei care va gândeați sa cheltuiți niste bani pentru mine in acest sens, sa faceți o faptă buna si sa donați suma respectivă pentru plantarea de noi copaci. Îi rog si pe cei care nu mi-ar fi cumparat nimic sa faca acelasi lucru pentru ei si cei din jurul lor. 

Hai sa incercam să dovedim ca nu suntem doar un virus al acestei planete care își omoară gazda încet dar sigur. Hai sa dam o mana de ajutor naturii. E de fapt tot pentru noi... 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Adoptă un copac!

 „Adoptă un copac!” este un proiect de împădurire al asociației ViitorPlus-Asociația pentru Dezvoltare Durabilă, ce are ca scop creșterea suprafeței împădurite în județele din sudul României, în special prin plantarea de perdele forestiere și perimetre de ameliorare.

Din 2007 și până în prezent, proiectul Adoptă un Copac! a plantat alaturi de 13,100 de voluntari peste 590,000 de puieţi pe o suprafață de ~75 de hectare.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

150 RON
24 May 2020
24 May 2020