Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Doris Stroiescu ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

21.5% Complete
215 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

SUSŢIN PROIECTUL

Adoptă un copac!

 Adoptă un Copac! este un program de împădurire al asociației Viitor Plus - pentru oameni și natură, ce are ca scop creșterea suprafeței împădurite în județele din sudul României, în special prin plantarea de perdele forestiere și perimetre de ameliorare. Toate pădurile plantate sunt adiționale și nu ar exista fără implicarea tuturor celor care ne susțin!

Din 2007 și până în prezent, proiectul Adoptă un Copac! a plantat alaturi de 16,000 de voluntari peste 790,000 de puieţi pe o suprafață de ~131 hectare de teren degradat sau deșertificat. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

************ private

50 RON
La multi ani!
08 Feb 2020

************ private

105 RON
E firesc sa daruiesti copacei unei persoane care isi daruieste din viata cauzei sustenabilitatii :) Multumesc si la multi ani plini de energie si bucurii!
08 Feb 2020

************ private

30 RON
La mulți ani la umbra păduricei..
30 Jan 2020

************ private

30 RON
La mulți ani draga Doris! La o pădurice cât mai mare!
30 Jan 2020