Împreună putem putem ajuta la împădurirea sudului României!

 

Alexandru Keresztes-Kelerman ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

12% Complete
120 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations

Salutare! Numele meu este Alexandru Keresztes-Kelerman și sunt un alergător. Pentru că iubesc muntele, iubesc să alerg în natură. Pentru că iubesc oamenii, iubesc să alerg alături de oameni.

În luna Mai 2015 voi alerga 42 km la EcoMarathon Moeciu pentru Pădurea Copiilor. Am ales această cursă pentru peisajele deosebite și pentru frumusețea timpului petrecut în mijlocul naturii. Nu toate zonele din România se bucură de o natură sănătoasă și bogată, așa că voi alerga pentru a da o mână de ajutor împăduririi Sudului României care este în pericol de deșertificare.

Visez la o Românie cu o natură bogată și sănătoasă, alături de oameni prosperi și sănătoși. Putem transforma acest vis în realitate, dacă susținem proiectul Pădurea Copiilor.

Acum mă poți ajuta și tu, contribuind astfel la o țară cu o natură din ce în ce mai bogată. Orice donație sau acțiune de răspândire a campaniei te transformă într-un personaj al acestei călătorii minunate.

Împreună putem avea impact și putem ajuta la împădurirea sudului României! 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Pasiunea pentru munte, natură și alergare, entuziasmul organizatorilor și al participanților și obiectivele inițiale cu care a pornit acest proiect, rămân cele mai motivante lucruri. Toate acestea fac din EcoMarathon unul din cele mai așteptate concursuri ale anului. Cadrul natural în care se desfășoară evenimentul, peisajele alpine ale crestelor înzăpezite, particularitatea traseu

 

5 Donations

Go, Alex! Mult succes iti doresc si multumesc frumos pentru tot! :)
14 Apr 2015
Succes la fiecare pas!
12 Apr 2015
:)
29 Mar 2015
Mult succes, Alex!
29 Mar 2015
Go, Alex!
12 Mar 2015