Radu Cristi - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Donez amintiri (2014)

110 RON Donatii stranse
22% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

Iata ca nu scapati de mine nici aici.

Cine sunt? Radu-Cristi!

Ideea? E simpla! Doresc sa ajut!

Desi am participat in acest an la multe evenimente sportive (poze taica … mai subtire), abea incepand cu Transmaraton am constat ca exista o mare familie, si anume, cea a oamenilor de bine.

Am participat ca voluntar la mai multe evenimente, pentru mai multe cauze, dar am ajuns la concluzia ca pot face si mai multe.

Nu cer bani pe fotografii, nu pun watermark (yak) pe poze si nu imi fac reclama. Ma consider, un amator in tainele fotografiei, dar un impatimit al aspectelor vietii de zi cu zi.

O sa cer un singur lucru: cei care vor beneficia de fotografiile facute de mine, daca doresc “sa ma recompenseze”, sa doneze pentru Padurea Copiilor. Azi, doresc sa particip la proiectul Asociatiei Viitor Plus, prin care isi propun sa planteze cate un copacel pentru fiecare nou-nascut din Romania.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2014

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

3 Donatii

Alexandra Grozea

30 RON
Felicitari pentru primul an de donat amintiri! :)
02 dec 2014

Stelu Manivelu

30 RON
Multumesc pentru fotografii maestre!
16 nov 2014

Patrick si Stefan Luca

50 RON
Multumim pentru amintiri
24 sep 2014