Paul Ardeleanu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

42 de km pentru Padurea Copiilor

210 RON Donatii stranse
42% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La 21 de ani am vazut un afis unde scria : „Semi-maratonul International Bucuresti”. Am decis sa particip la cursa de 10 km desi nu aveam nici un fel de experienta legata de alergare si mai erau doar 10 zile pana la competitie. De atunci si pana acum tot participat la competitii de alergare. In 2013 am alergat primul meu maraton : Maratonul International Cluj 2013. 

Mi-am dat seama ca pot sa fac un pic mai mult din alergat si sa alerg pentru o cauza anume, o cauza in care cred si pe care o sustin. De aceea am ales proiectul Padurea Copiilor. Cel mai bine ma simt atunci cand sunt in natura, cand sunt inconjurat de natura si cand alerg in natura. Cred ca cu tarie ca o astfel de intiativa aduce natura si sanatatea mai aproape de oameni si de aceea o sustin. 

Daca si tu crezi in acest proiect te invit sa il sustii prin contributia ta. Chiar si 1 RON  va fi pe deplin apreciat, pentru ca sprijinul tau conteaza.

Iti multumesc si iti sunt recunoscator!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

2 Donatii

adrian maris

10 RON
05 Oct 2013

Eliza Nitescu

200 RON
Draga Paul, esti una dintre cele mai generoase persoane pe care le-am intalnit. Sunt recunoscatoare ca am avut privilegiul sa te cunosc! Sper ca aceasta cauza sa gaseasca ecou in inimile a cat mai multi oameni. Abia astept ziua maratonului, la care particip si eu, cu forte mai modeste si pe jumatate din distanta pe care o vei parcurge tu :-)
19 Sep 2013