Samuel Chiriluta - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alerg pentru un viitor mai împădurit!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ultimul secol România a pierdut jumătate din pădurile sale! Pădurea Copiilor este o campanie de strângere de fonduri din programul de împăduriri al ViitorPlus, prin această campanie se doreşte plantarea şi îngrijirea unui puiet pentru fiecare nou născut din România. Prin întregul program de împăduriri s-au plantat şi îngrijit până acum aproape 227.000 de puieţi (37 de hectare de teren degradat transformate în viitoare păduri) în 5 locaţii din sudul ţării (în judeţe foarte slab împădurite).  

Pe 15 mai voi alerga 10 km la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, pentru un viitor mai împădurit, un viitor în care copiii cresc alături de copaci. Tu poti alege sa donezi o suma de bani (oricât) pentru susţinerea aceleiaşi cauze. Cu ajutorul nostru, Pădurea Copiilor poate creşte prin plantări noi, urmate de îngrijiri. Pădurile, precum copii, au nevoie de multă grijă şi dedicare.  

Donează şi tu pentru împădurire!   

www.padureacopiilor.ro 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!