Elena Hogas - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Tu ce le laşi copiilor să respire?

410 RON Donations raised
82% Complete
500 RON Target
8 Donations

 

 

ViitorPlus depune un efort considerabil pentru viitorul celor ce vin din urma noastră, pentru simplul oxigen de a cărui importanţă am uitat de prea mult timp, pentru verdele care aproape a rămas doar în pozele din manualele şcolare - pentru Pădurea Copiilor.

Efortul meu este simplu – voi alerga 21 de km la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, pe 15 mai, şi pe toată perioada antrenamentelor voi desfăşura o campanie de strângere de fonduri pentru acest ONG, fiecare donator urmând să primească o pictură originală în acrilice.

Efortul tău constă în donarea unei sume de bani (oricât) pentru susţinerea acestei cauze, bani ce îţi vor aduce un tablou şi gândul că ei au fost folosiţi pentru plantarea unui copac ce va ajuta generaţiile viitoare să respire şi să descopere valoarea educaţiei ecologice. Şi nu uita ca, odată cu donaţia ta, să îmi laşi un mesaj în care să îmi spui cum te pot contacta.

Mişcare, oxigen, artă şi viitor!

Pădurea Copiilor are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat, un ONG românesc care din acţiuni caritabile şi donaţii a reuşit până acum să împădurească peste 38 hectare (echivalentul a 52 de suprafeţe de joc ale Arenei Naţionale) în judeţele Călărași și Teleorman.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

8 Donations

du Soleil

100 RON
05 May 2016
Mult succes! :)
25 Apr 2016

Anonymous

50 RON
20 Apr 2016
15 Apr 2016
Doamnă, să fie într-un ceas bun!
15 Apr 2016
15 Apr 2016
15 Apr 2016
Sper sa ajute.
14 Apr 2016