Alexandru Buta - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alerg pentru Padurea Copiilor la Semimaratonul Bucuresti 2016

135 RON Donatii stranse
27% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

15 Mai 2016.

Alerg 21 de km prin Bucuresti. Mult asfalt, trafic oprit, oameni frumosi, zambete si inimi care bat intr-un ritm ametitor. Trag tare pentru imbunatatirea timpilor personali pe plat.

Incepand de anul acesta am un motiv in plus sa intensific antrenamentele si efortul depus -bucuria de a sustine proiectul Padurea Copiilor.

Patricipa alaturi de mine donand sau trimite mai departe acest gand.

Donez kilometri !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

3 Donatii

Anonymous

75 RON
12 mai 2016
12 mai 2016
O societate va deveni prosperă atunci când oamenii bătrâni vor planta copaci deşi ştiu că nu vor sta niciodată în umbra lor.
12 mai 2016