Alerg pentru Padurea Copiilor la Semimaratonul Bucuresti 2016

 

Alexandru Buta ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

27% Complete
135 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

15 Mai 2016.

Alerg 21 de km prin Bucuresti. Mult asfalt, trafic oprit, oameni frumosi, zambete si inimi care bat intr-un ritm ametitor. Trag tare pentru imbunatatirea timpilor personali pe plat.

Incepand de anul acesta am un motiv in plus sa intensific antrenamentele si efortul depus -bucuria de a sustine proiectul Padurea Copiilor.

Patricipa alaturi de mine donand sau trimite mai departe acest gand.

Donez kilometri !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coaster de temperaturi! Pădurea copiilor a pornit într-o cursă pentru împădurire! Până acum s-au plantat și îngrijit 38 de hectare! Aleargă cu noi și pentru noi pentru împădurire! Pădure

 

3 Donații

Anonymous

75 RON
12 May 2016
12 May 2016
O societate va deveni prosperă atunci când oamenii bătrâni vor planta copaci deşi ştiu că nu vor sta niciodată în umbra lor.
12 May 2016