Adrian Diaconescu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Aleg sa impaduresc!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
900 RON Target
0 Donatii

 

Am ajuns in Cipru pentru semi-maratonul din Limassol desfasurat pe Coasta Marii Mediterane. 

Primul eveniment la care m-am inscris dupa ce s-a nascut dorinta de alerga si a strange fonduri pentru Campania Aleg sa impaduresc!

Pe cine incercam sa pacalim, in realitate nimic din toate astea n-ar fi existat fara natura. Asa ca m-am hotarat ca e timpul sa-i daruiesc inapoi o parte din dragostea cu care m-a purtat prin Univers; m-am hotarat sa lupt pentru ea la propriu.

Haideti sa ne unim impreuna fortele si sa contribuim la strangerea de fonduri care vor fi folosite pentru plantarea si ingrijirea unui puiet pentru fiecare nou nascut din Romania.

Multumesc celor care au facut posibila alergarea mea aici: Isostar, Curios din nastere, Padurea Copiilor si a celorlalti care nu vor sa fie facuti publici.

Multumesc "ViitorPlus" si tuturor sustinatorilor acestei initiative!

Frantz Adrian Diaconescu 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Opap Limassol Marathon GSO ~ 2016

Maratonul din Limassol sau Maratonul Ciprului ofera alergatorilor posibilitatea sa calce pe urmele lui Richard Inima de leu, asternand pentru alergatori un traseu chiar ce se desfasoara chiar pe malur

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!