Bianca Dinu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Viata pentru viata

50 RON Donatii stranse
25% Complete
200 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Bianca, si am descoperit alergarea cu putin timp in urma, mai exact acum 3 ani. Intamplarea a facut ca un prieten sa ma cheme la o alergare in parc si de atunci a inceput totul.

Alergand, m-am regasit pe mine insami si am atins echilibrul de care am nevoie. Am realizat ca pot face mult mai mult de atat si m-am hotarat sa dedic aceasta pasiune si unei cauze nobile. Toti ne dorim un mediu mai curat si mai sanatos, pentru copiii nostri si pentru generatiile viitoare si impreuna am putea reusi sa-l cream pas cu pas.

Poate ca un copacel plantat nu face diferenta, insa daca fiecare dintre noi am face asta, atunci cu siguranta am atinge ceea ce ne-am propus: sa daruim viata, pentru o alta viata mai buna.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii - Dolce sport ~ 2014

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină…

1 Donatii

patricia ursoniu

50 RON
felicitari pentru tot ceea ce faci! Succes!
29 Mar 2014