Claudia Padureanu (RunTAZ) - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Tazmanian Panthers

345 RON Donations raised
49.285714285714% Complete
700 RON Target
6 Donations

 

Pentru a avea cum sa te bucuri si de ziua de maine, azi e ziua in care poti sa alegi sa actionezi in acest sens. Nimic nu apare peste noapte, nici efectele Binelui si nici ale Raului. Motiv pentru care cu fiecare pas inainte se poate construi un viitor mai bun, atat personal, cat si al comunitatii din care fiecare face parte. Fiecare cauza sustinuta e buna si fiecare om are puterea de a genera o imbunatatire, atat a sa, cat si a locurilor prin care trece. Alegerea ii apartine si la fel si Cat, si Cum si Cand se implica. Cu acest crez, am sustinut cauza a impaduririi, a apropierii de natura si a de a face lucrurile impreuna, de a strange randurile comunitatii. Oamenii au nevoie si de speranta, si de exemplu si de credinta. Natura este locul unde toate astea ni se releva daca dorim sa le vedem si avem ochii pregatiti.

Cu cat vom fi mai multi participanti la Crosul Padurii cresc sansele ca multimea de suflete de la start de azi, sa devina padurea verde si trainica de maine.

 

Si nu uitati: "Nature never did betray the heart that loved her" (William Wordsworth)


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii ~ 2016

Surori și frați ai codrului, haideți să punem pe picioare noi păduri în frumoasa noastră țară. Aer respirăm, dar cum rămâne cu plămânii naturii? Ei bine, avem grijă de ei! Pe 16 și

6 Donations

50 RON
go runtaz!
16 apr 2016
15 apr 2016
Felicitari, este o cauza foarte frumoasa ! Ruuun !!
15 apr 2016

Anonymous

40 RON
Ultramici e cu voi. Vrea la padure :)
06 apr 2016
La mai mare, cu zambete si voie buna!
05 apr 2016

Anonymous

100 RON
Sa ne bucuram de ce putem face azi pentru o zi de maine frumoasa!
05 apr 2016