Adelaide Katerine Tarpan - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alerg pentru Padurea copiilor

705 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cele mai frumoase amintiri din copilaria mea sunt legate de copaci. Copaci în care ma cățăram, în care ne făceam leagăne, între crengile cărora citeam cu orele legănată de vânt, din care culegeam mere și nuci. Îmi doresc pentru copiii mei să poată simți aceeași bucurie. Îmi doresc să aibă curiozitatea să exploreze și curajul de a căuta înălțimi și provocări. Si vreau să îi învăț să aibă grijă de copaci, să îi iubească și ori de câte ori au ocazia, să planteze un copac undeva.

De aceea susțin Pădurea Copiilor și alerg la Crosul Pădurii. Pentru ca îmi doresc ca și generațiile viitoare să poată avea o copilarie la fel de frumoasă ca cea pe care am avut-o eu!

Susțineți și voi proiectul Padurea copiilor donând aici. Fiecare 5 lei înseamnă un puiet care are șansa de a deveni un copac și cu fiecare copac Pădurea Copiilor crește de la an la an!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii ~ 2016

Surori și frați ai codrului, haideți să punem pe picioare noi păduri în frumoasa noastră țară. Aer respirăm, dar cum rămâne cu plămânii naturii? Ei bine, avem grijă de ei! Pe 16 și

7 Donatii

ANCA ANDRONE

100 RON
16 Apr 2016
Run, Kate, run!
16 Apr 2016

Kehaiyanii

100 RON
..si pentru noi 20 de stejari
15 Apr 2016
vreau o poza cu mica plantatie!
15 Apr 2016
Mult succes!
29 Feb 2016

Lupul cel Rău

150 RON
:) Succes !!
25 Feb 2016
Mult succes!
24 Feb 2016