Andreea Gospodariu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alerg pentru fericire

50 RON Donatii stranse
20% Complete
250 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Andreea si caut bucuria din viata mea. O caut in calatorii, carti, mancare, prieteni si in alte activitati. Insa am gasit intr-un final raspunsul: Fericirea cea mai simpla este in natura. Nu vreau sa privez copiii ce urmeaza dupa noi de la acest paradis frumos care ne este oferit de flori, munti, mare, iarba si copaci.

Se spune ca in viata trebuie sa construiesti o casa, sa cresti un copil si sa plantezi un copac. Indiferent daca este primul lucru de pe lista sau ultimul pe care il facem, prin implicarea in acest proiect nu avem decat de castigat.

Un copac o sa ne ofere flori parfumate la geam intr-o zi de primavara, umbra intr-o zi torida de vara si cateva minute de liniste dupa o zi agitata la birou. Cu totii meritam sa fim fericiti si cu gandul acesta in minte alerg eu. Pentru ca orice copil are dreptul la fericirea pe care i-o ofera copacul lui.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii - Dolce sport ~ 2014

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină…

2 Donatii

Eliana M

40 RON
24 Mar 2014

x y

10 RON
12 Mar 2014