Tudor Gherghel - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Impadurim impreuna!

60 RON Donations raised
12% Complete
500 RON Target
1 Donations

 

Copacii ne dau oxigenul atat de necesar vietii! Dovada vie ca viata merge inainte sunt copiii.

Un dar de pret pe care il putem lasa copiilor sunt padurile. Sunt Tudor Gherghel si la Gerar, alerg pentru Padurea Copiilor, pentru viitorul sanatos al familiei mele, pentru natura si pentru a da un exemplu tuturor celor din jur - impreuna putem face schimbarea in mentalitatea tuturor astfel incat sa respectam si sa pretuim mediul inconjurator!

Orice ajutor din partea voastra inseamna puterea exemplului pentru cei din jur! Hai sa plantam impreuna si sa contribuim la marirea suprafetelor impadurite din Romania!

Fii si tu alaturi de mine.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

1 Donations

Alina

60 RON
Succes Alex!
29 dec 2015