Raluca Muresan - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

MUNŢII sunt o lume deasupra lumii

4,716 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prin plantarea unui copac nu cucerim un munte, ci pe noi înşine. Alege să nu fii indiferent acestei iniţiative şi să lăsăm copiilor noştri ceea ce natura ne lasă nouă. Ea nu aparţine nimănui şi 'totuşi se dăruie tuturora!' 'Schimbă un gând şi poţi schimba lumea, plantează un copac şi cel mai probabil o vei salva' aşa cum spunea Bogdan şi Andreea alături de care am decis să alerg semimaratonul Gerar pentru a aduna banuti şi a planta Pădurea Copiilor.

 

Ne sustine: 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

4 Donatii

www.deltastudio.ro

4,526 RON
Delta Studio alege sa impadureasca printr-o sponsorizare de 1000 puieti, care vor fi plantati in urmatoarea campanie de impaduriri desfasurata de Padurea copiilor.
02 Feb 2016

Anonymous

150 RON
Sustin proiectul Padurea Copiilor si sper ca acesta sa conduca la impadurirea cator mai mult terenuri defrisate.
30 Jan 2016
Proud of you :)
05 Jan 2016
Bafta Raluca! :)
05 Jan 2016