Floricica Neacsu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alerg pentru Pădurea Copiilor pentru că vreau un viitor mai bun pentru generațiile următoare

321 RON Donatii stranse
64.2% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi place să alerg, să zâmbesc și îmi place să trăiesc la maxim. Totodată, consider că împădurirea României este o problemă vitală. Știu însă că nu pot să cumpăr fericire și s-o împart, dar pot să fac mici bucurii celor dragi, iar asta e cam același lucru. Nu pot să cumpăr păduri, dar pot să alerg pentru Pădurea Copiilor pe data de 30 martie 2014, pot să mă implic.

Dacă ești printre cei care doresc să facă ceva, donează pentru acest proiect! Viitor Plus crește păduri și oameni mari așa că adoptă un copac și sprijină plantarea și îngrijirea a cate unui puiet pentru fiecare nou născut din România!  

Cu o floare nu se face primăvară și nici cu un copac nu se face pădure, dar consider că împreună putem face minuni. Nu trebuie să mutăm munții, dar putem să-i împădurim astfel încât fiecare Ron contează și va fi bine "plantat".

Mulțumesc și să auzim numai de bine!                    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii - Dolce sport ~ 2014

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină…

9 Donatii

Mirela Rapisca

20 RON
Sa plantez si eu un copacel :).
28 Mar 2014

Andreea Onea

60 RON
Plantez si eu ceva :) Bravo, Flori pentru initiativa!
17 Mar 2014

Viorel Totolici

20 RON
De la un robotzel care abia asteapta sa mai alerge prin padure :).
13 Mar 2014

George Mocanu

50 RON
Primăvară mai du-mă prin păduri, dorule, să sorb aerul plin de răcoare şi albastrul tău, cerule, şi florile cu mirosul lor tare. să prind în mână fulgerul frânt, s-aud cum privighetoarea mai plânge, s-ascult foşnetul frunzei în vânt cum îmi trece haotic prin sânge. să văd pădurea cu razele reci, căprioara venind spre izvor, să mă pierd singur printre poteci cu inima plină de dor. mai du-mă prin păduri, visule, aud codrul cum vrea să mă cheme, primăvară, tu mi-ai deschisu-le cărări acestor poeme. aud cum sufletul cade pe trunchi pentru a-şi cere iertare şi eu, rogu-mă, Doamne,-n genunchi la codru ca la sfinte altare. căci codrul ne-a fost casa dintâi, când înfrunzea-n primăveri şi doina ne-a stat la cap căpătâi mângâind ale noastre dureri... Ion Ionescu-Bucovu
13 Mar 2014

Gina Enache

10 RON
Apreciez oamenii care fac ceva pentru natura, respectiv pentru padure.
13 Mar 2014

Catalin Nicanov

31 RON
06 Mar 2014

Nicoleta Rapisca

30 RON
Sa-i "plantati" bine :).
04 Mar 2014

izabela ciuca

50 RON
Sa ajutam padurea!!
03 Mar 2014

Lucian Neacsu

50 RON
pentru ca vreau un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare, pentru ca-mi place sa alerg, sa zambesc, pentru ca-mi place sa traiesc la maxim alaturi de tine... esti minunata!
01 Mar 2014