Vasile Croitoru - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alerg pentru Pădurea Copiilor!

200 RON Donatii stranse
66.666666666667% Complete
300 RON Target
5 Donatii

 

Salut!

Anul acesta voi alerga la Crosul Pădurii, organizat de ViitorPlus, asociaţie ce susţine proiectul Pădurea Copiilor. Pădurea Copiilor este un proiect în care cred! Acesta este şi motivul pentru care am renunţat la a spune “eu nu pot determina alţi oameni să se alăture acestei cauze”.

Prin rolul de fundraiser conştientizez că fiecare contribuţie măsurabilă înseamnă atingerea unui scop civilizat, sănătos (să plantăm şi să îngrijim un puiet pentru fiecare nou născut din România). Până pe 30 martie, când misiunea mea se va încheia cu 10 km alergaţi, îţi propun să strângem împreună fonduri necesare pentru adoptarea a cel puţin 50 de puieţi de copac.

Eu mă antrenez şi continui să cred că ceea ce îţi propun este un gest de normalitate şi cu un mare impact pentru viitorul nostru şi al copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii - Dolce sport ~ 2014

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină…

5 Donatii

Cezarina Croitoru

80 RON
28 mar 2014

Florentina Asore

30 RON
19 mar 2014

Soul King

30 RON
Yohohohoho!
14 mar 2014

Iulian Chivu

30 RON
Succesuri.
13 mar 2014

Adrian Iordan

30 RON
27 feb 2014