Monica Gheorghiu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

PRIMA MEA CURSĂ OFICIALĂ

250 RON Donations raised
46.382189239332% Complete
539 RON Target
1 Donations

 

Trebuie să recunosc că adevăratul motiv pentru care doresc să particip la această cursă este un zvon pe care l-am auzit, și anume că un kilometru (par)e mai scurt atunci când alergi pentru o cauza bună. Nu am mai alergat până acum în vreo competiție și nici nu am o forma fizică de invidiat deci sigur voi avea nevoie de acest avantaj.


Pentru mine acest eveniment are semnificație personală - este simbolul unui nou început, un nou stil de viață, mai activ din punct de vedere sportiv și mai implicat din punct de vedere social. Mă bucur că tocmai la prima mea cursă oficială voi putea susține activitatea prietenilor mei de la ViitorPlus, oameni pasionați și dedicați care se implică pentru a crea un viitor mai bun.


Visul meu este să particip la cât mai multe curse și sper ca acesta sa fie un bun început. Vă invit să fiți alături de mine pe acest nou drum, fie cu un kilometru, fie cu un leu (sau doi), fie cu un share, după posibilități.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii - Dolce sport ~ 2014

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină…

1 Donations

Monica Gheorghiu

250 RON
Cupcake Fundraising Party de duminica 16 martie aduce targetul stabilit la mai putin de jumatate cu cei 250 ron care au fost donati. "Cursa" nu se termina aici: va invit pe pagina mea https://www.facebook.com/mon.arte.9 pentru a afla mai multe despre urmatoarele evenimente menite sa aduca suma cat mai aproape de 539 ron. Va multumesc pentru sustinere si participare, a fost o duminica superba!
18 mar 2014