8 LEGS - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alergam pentru un viitor verde!

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Suntem Raluca, Ana, Mira și Vali, viitoare participante la Maratonul Internațional București.

Ne-am unit forțele nu doar pentru această cursă, ci și pentru o cauză pe care noi o considerăm demnă de sustinut. Pădurea Copiilor, proiect ce a împădurit deja 38 ha abandonate, face un lucru de care statul român ar fi trebuit să se ocupe. Am observat însă că nimic nu se va mișca din loc fără implicarea noastră, a cetățenilor.

Străinii care ne vizitează țara rămân înmărmuriți la vederea pădurilor bogate ce îmbracă munții. Când plajele sunt prea aglomerate, când simițim nevoia unei pauze de la locul de muncă, ne retragem într-un weekend la cabană, unde putem inspira în sfârșit aer curat. Cei care îndrăgesc drumețiile înțeleg cel mai bine cât de liniștitoare este o plimbare între copacii înalți și verzi.

Pentru că trăim majoritatea vieții în orașe aglomerate, uităm că dincolo de blocurile de beton există locuri minunate, ce au nevoie de protecția noastră. Încă ne putem lăuda cu o țară superbă, dar pentru cât timp? Ce vor mai vedea copiii născuți peste ani și ani? Greu de spus, dar răspunsul depinde de ce se întâmplă acum. Vor vedea exact ce le vom lăsa noi, adulții de astăzi.

Pădurea Copiilor plantează un copac pentru fiecare nou-născut din România, dovedind că nu uită nici de natură, nici de cei mici. Este un gest simbolic, dar cântărește mai mult decât putem noi așterne într-o simplă descriere. Așa că ne-a rămas doar să vă invitâm să contribuiți alături de noi cu oricât se poate. Poate cafeaua de la Starbuck's va deveni un copăcel. •‿•

Dacă noi nu ne implicăm, nimeni nu o va face!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

13 Donatii

Radu Precupetu

110 RON
09 Oct 2015

Radu Birgaoanu

50 RON
Felicitari fetelor!
29 Sep 2015

diana aldea

50 RON
21 Sep 2015

1q cp

50 RON
bzz bzz
16 Sep 2015

Nicoleta Costea

30 RON
Bafta fetelor! :)
14 Sep 2015

Madalina Popa

50 RON
Felicitari fetelor pentru initiativa! Va tin pumnii!!!
11 Sep 2015

Iuliana Grigore

50 RON
Multa bafta!
11 Sep 2015

Cosmin Padure

20 RON
Bafta!
10 Sep 2015

CRI CRI

30 RON
copilăria mea verde se ţine de poala pădurii
10 Sep 2015

Mihail Caploiu

30 RON
Felicitari fetelor - la mai mare! Sper ca toti romanii sa ia atitudine si sa ajute cauza impaduririlor, investind astfel in viitorul copiilor! Mergem si la plantat, da!?
10 Sep 2015

Raluca, Ana, Mira, Vali 8 LEGS

100 RON
:)
10 Sep 2015

Elena Raducanu

150 RON
Felicitari!
10 Sep 2015

Irina Zeveleanu

30 RON
10 Sep 2015