Oana Trif - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ALERG PENTRU VIITOR

255 RON Donatii stranse
51% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

M-am inscris la proba de semimaraton la Maratonul International Bucuresti in 4 octombrie si alerg pentru Viitor Plus, pentru proiectul lor grozav Padurea Copiilor. Am ales sa fac asta pentru ca imi doresc un viitor mai bun pentru noi toti si vreau sa pot sa respir aer curat. Imi doresc sa traiesc intr-o tara unde padurile sa nu fie doar o amintire.   Poti sa ma sustii in demersul meu cu o vorba buna sau cu o donatie minima. Pentru mine va conta foarte mult vorba buna, iar pentru padure donatia facuta.   Stiu ca impreuna „We can do it" asa ca iti multumesc de pe acum. 

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

5 Donatii

camelia cocuz

30 RON
Mult succes, Dee :-)
30 Sep 2015

Diana Pura

50 RON
30 Sep 2015

Oana Trif

75 RON
Ma autosustin! vreau imbratisari de la copaci!! :D :D :D
18 Sep 2015

Mihail Caploiu

25 RON
Felicitari Oana pentru sprijinirea cauzei impaduririi! Este minunat sa stiu ca exista oameni ca tine care aleg sa ia atitudine si sa sprijine cauza in care cred! Succes! Entuziasm! Inspiratie! Energie!
17 Sep 2015

delia titianu

75 RON
Baga mare, Oanooooo! Tiu pumnii :D
08 Sep 2015