Gabriela Sandu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ALERG PENTRU O ROMÂNIE MAI VERDE! 

225 RON Donatii stranse
22.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu mă bucur cel mai mult când sunt în natură, înconjurată de copaci. Îmi place să respir aer curat și să păstrez în memorie peisaje de neegalat!

Fiecare copac e un mic dar al naturii pe care ar trebui să-l protejăm, iar pădurile sunt plămânii pământului nostru, care purifică aerul și dă putere oamenilor. A ajuta la împădurirea terenurilor degradate din țară, ajutăm și la păstrarea legăturii cu natura, care este un lucru esențial pentru supraviețuirea noastră ca specie și ca popor.

Am ales să alerg 42,195km la Maratonul Internațional București din 4 octombrie în sprijinul Asociației pentru Dezvoltare Durabilă Viitor Plus, pentru proiectul Pădurea Copiilor,  care are ca scop plantarea unui copac pentru fiecare nou-născut din România, pentru că vreau o Românie mai verde,  pentru că îmi doresc un viitor mai bun pentru noi toți, și pentru că vreau să respir aer curat. Toți oamenii minunați care aleg să pună suflet în această cauză, pot face acest lucru posibil.

Un astfel de om minunat poți fi chiar tu! Arată că îți pasă, alătură-te cauzei cu o donație minimă, iar natura, oamenii dragi și viitoarele generații îți vor mulțumi. Eu deja îți mulțumesc, și voi face ca fiecare kilometru alergat să conteze!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

Rodica Ionescu

30 RON
Succes si la cati mai multi km alergati pentru a sustine diferite cauze si oameni frumosi. Si toate astea pentru ca poti ...
30 Sep 2015

Roxana Siboiu

75 RON
Iti tin pumnii sa reusesti tot ce-ti propui!
09 Sep 2015

Mama si Tata

50 RON
Tinem pumnii!!!
08 Sep 2015

De la Flori

20 RON
Super tare! Bafta!
07 Sep 2015

Mihai C

30 RON
Succes si cat mai multe hectare impadurite!
27 Aug 2015

Gabi Sandu

20 RON
sa fie cu noroc! :)
26 Aug 2015