Mugur Paun - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

GARDIENII NATURII. ALERG PENTRU VIITOR!

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Cred ca fiecare dintre noi simte bucuria de a se intoarce periodic la natura. Salvarea mediului inconjurator este necesitatea zilei de astazi, care ne va imbunatati viitorul. De aceea, este necesar ca fiecare dintre noi sa actioneze si impreuna sa contribuim la acest proiect.

Am ales să alerg pentru că mă inspiră, mă motivează și mă ajută să îmi cunosc limitele în dorința de a le depăși. Pe 4 Octombrie 2015 doresc sa alerg Maratonul International Bucuresti (42.195 km), in sprijinul Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus, pentru proiectul Padurea Copiilor. Acest proiect are ca scop plantarea unui copac pe terenurile degradate, pentru fiecare nou nascut din Romania. Cred ca acest fapt este un bun mod de a proteja natura si a contribui la imbunatatirea mediului pentru generatiile care vor urma.

De aceea, apelez la dvs,  sa sprijinim impreuna acest proiect, printr-o mica donatie. Plantand copacii, salvam viata pe Terra si protejam ecosistemele. Suntem gardienii renasterii naturii. Va multumesc tuturor!

Running at MIB 2015 is not only about me. It is about you and me, we run together!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

Elena Paun

40 RON
Mult succes, Mugur! Sa finalizezi cu bine....
24 Aug 2015

Mihai Caploiu

10 RON
Succes Mugurel! Spor in depasirea a cat mai multor bariere
18 Aug 2015