Radu-Bogdan Udroiu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Alerg pentru viitor !

260 RON Donatii stranse
65% Complete
400 RON Target
6 Donatii

 

Crosul Padurii reprezinta pentru mine prima cursa la care voi lua startul, iar pentru a face experienta cat mai placuta m-am alaturat acestei cauze. Desi mi-este teama de aceasta competitie, sunt sigur ca voi fi motivat de gandul ca alerg pentru plantarea de copaci.

De mic copil sunt un fan al drumetiilor pe munte, dar eram intotdeauna dezamagit de zecile de masini cu care ma intalneam, mergand prin padure, care transportau trunchiuri de copaci, asezate unul peste altul, pregatite parca pentru ceea ce aveau sa devina: un pat, un dulap, un scaun sau simple surse de caldura

Cred cu putinta ca acest proiect are un impact pozitiv atat asupra tinerilor cat si asupra comunitatilor locale prin crearea sau imbunatatirea simtului ecologic.
Alerg pentru ca defrisarile in masa sa devina trecut, alerg pentru viitorul padurilor si al Romaniei, alerg pentru sanatate si pentru ca imi doresc ca peste ani, dupa o zi obositoare de munca, sa ma pot retrage intr-un colt de natura la care sa stiu ca am putut contribui.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii ~ 2015

În 2015, Crosul Pădurii se reîntoarce cu forțe noi, mai bogat și... mai vesel. Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parc

6 Donatii

Monica Antip

30 RON
Tine-o tot asa :D
18 Mar 2015

Dragos Beldy

50 RON
Iute de picior domnu Udroiu, bravo :)
17 Mar 2015

De la un prieten alergator la Transmaraton

50 RON
Bafta! La cat mai multe curse alergate si bani stransi.
12 Mar 2015

Andreea A

50 RON
11 Mar 2015

Simona Loreta Ghita

30 RON
Succes in tot ceea ce faci!
11 Mar 2015

Florina Udroiu

50 RON
11 Mar 2015