Alexandru Govoreanu - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

In viitor, cine va avea paduri, va avea aur.

72 RON Donatii stranse
14.4% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Aici tre' sa scriu de ce alerg. Ei bine, pentru ca imi place. Mai trebuie sa scriu si de ce sustin Padurea Copiilor. Din nou, raspunsul este pentru ca imi place, dar si pentru ca......(de-a lu' Govo mic). Cand eram mic si mergeam cu bicicleta intre Sibiu si Cisnadie prin Cisnadioara, treceam mereu prin Padurea Dumbrava. Undeva la mijlocul padurii, inainte sa o iei la stanga inspre Cisnadioara e un semn verde, mare si vechi pe care scrie cu litere galbene: "In viitor, cine va avea paduri, va avea aur".Pe atunci, luam vorbele astea mot-a-mot si ma gandeam la comori ascunse, la pirati, ma gandeam la padurile de la bunica de la Moldova si la ce comori s-or ascunde pe acolo. Imi doream sa am si eu padurea mea. Dupa vreo 20 de ani, inteleg insa ca aurul din paduri e mai important decat orice gram de aur, pentru ca padurea iti da de toate: liniste si muzica, frumos si salbatic, lumina si intuneric, dar mai ales viata. Asadar, ia faceti voi bine si puneti crenguta de la crenguta si hai sa impadurim tara asta pentru un viitor de aur.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii ~ 2015

În 2015, Crosul Pădurii se reîntoarce cu forțe noi, mai bogat și... mai vesel. Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parc

2 Donatii

Silviu-Ioan Haloiu

50 RON
Go, go, go, Alex!
10 Mar 2015

Mihai Caploiu

22 RON
Mult succes
10 Mar 2015