Andreea Sava - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Prinde-ma din urma!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii

 

Fuga-i..... sanatoasa!!!! Sa o practicam dar, intr-o atmosfera propice! 


Am facut chiar in week-end-ul ce a trecut o calatorie in muntii Vrancei, in localitatea Lepsa - o zona superba ce este exploatata .....in special de catre padurari si de catre oportunistii din zona. Pe parcursul a unui drum de cativa kilometri m-am intersectat cu 6 masini ce transportau trunchiuri de copaci frumos stivuite. 
Ma intreb cat din suprafata despadurita din Muntii Vrancei a fost acoperita cu puieti; si-au pus problema "beneficiarii" padurilor ca in curand materia prima se va epuiza? Sa aducem in discutie si alte zone din tara noastra care beneficiaza de acelasi tratament?
Proiecte precum Padurea Copiilor ar putea aduce o gura de aer pamantului nostru....fiti asadar alaturi de noi, de ei - de copiii nostri, pentru a-i ajuta sa ne prinda din urma sanatosi la trup si la suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Crosul Padurii ~ 2015

În 2015, Crosul Pădurii se reîntoarce cu forțe noi, mai bogat și... mai vesel. Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parc

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!