Daniel Tănase - ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Voi alerga la EcoMarathon Moeciu pentru Pădurea Copiilor

50 RON Donatii stranse
5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii

 

Numele meu este Daniel Tănase şi sunt îndrăgostit de alergare. Scopul meu în viaţă este să servesc pentru crearea unei lumi din ce în ce mai bune, astfel încât generaţiile următoare să beneficieze de contribuţia mea, iar copiii care vin din urmă să aibă la îndemână o moştenire pe care la rândul lor să o cultive, să o crească şi să o dea mai departe din generaţie în generaţie.

Pe data de 9 mai 2015, voi alerga la EcoMarathon Moeciu pentru Pădurea Copiilor şi voi alerga prima oară în viaţa mea un maraton, adică 42 km. Îmi place să alerg în aer liber şi curat, astfel încât această cursă este perfectă pentru cauza pe care o susţin, precum şi pentru cariera mea de alergător.

Sunt încântat şi entuziasmat de această participare şi sunt sigur că voi reuşi, mai ales pentru că alerg pentru o cauză minunată, şi anume Pădurea Copiilor. Cu fiecare donaţie pe care tu o faci ajuţi copii din generaţiile actuale, precum şi cele care vor veni,să crească într-un mediu propice şi sănătos.

Cu fiecare pom plantat ajungem să dăm din nou viaţă pădurii, aşa cum cu fiecare copil care vede lumina zilei ştim că viaţa are continuare şi scop pe acest pământ.

Împreună, putem susţine Pădurea Copiilor, iar prin sportul preferat, alergarea, doresc să ajut la creşterea suprafeţei de păduri şi la crearea unui mediu sănătos pentru noile generaţii.

Susţine şi tu Pădurea Copiilor! Îţi mulţumesc şi sunt recunoscător!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ViitorPlus-Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu proiecte de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

Padurea Copiilor - ViitorPlus

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

3 Donatii

Daniel Tanase

20 RON
Să fie cu noroc :)
14 apr 2015

Elena Kelerman

20 RON
Succes la fiecare pas!
12 apr 2015

Bogdan Nutu

10 RON
25 feb 2015