Maratonul International Brasov 2016 - Aleg sa impaduresc!

Dragi iubitori de natură!

În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coaster de temperaturi! Pădurea copiilor a pornit într-o cursă pentru împădurire! Până acum s-au plantat și îngrijit 38 de hectare! Aleargă cu noi și pentru noi pentru împădurire!

Pădurea copiilor și-a propus pentru anul acesta ținte ambițioase: să informăm minim 2 milioane de oameni despre riscurile schimbărilor climatice și despre importanța împăduririlor; să ni se alăture 10000 de noi suporteri (voluntari la plantări, suporteri pe Facebook, bloggeri, donatori, organizații, comunități, oameni simpli ca tine și ca mine); să plantăm 35000 m² de pădure nouă în zone vulnerabile la schimbările climatice. 

Îți place să alergi și vei participa la Maratonul International Brasov

Alătură-te și tu voluntarilor Pădurea copiilor și tuturor celor care își doresc activ o Românie împădurită! Pune-ți și tu hobby-ul în slujba strângerii fondurilor necesare pentru împădurire cu ajutorul Galantom. 

Alege să împădurești!

Un proiect marca Padurea copiilor - www.padureacopiilor.ro

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru Padurea Copiilor la Maratonul International Brasov 2016

29 Mai 2016. Alerg 42 km prin Brasov. Cadrul perfect pentru o alergare de anduranta. Antrenamente intense preced acest eveniment. Ploaie, vant, prea

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete