Marathon des Sables 2016 - Aleg sa impaduresc!

Marathon des Sables poate fi considerata pe drept cuvant o cursa de supravietuire. Este vorba despre 250 de kilometri de alergare in sapte  zile (sase etape), sub soarele arzator al desertului Sahara. Este una dintre cele mai dificile curse de anduranta din lume, in care cei care se incumeta sa ia startul, alearga avand in spate un rucsac cu toate cele necesare supravietuirii unei saptamani in desert: haine, sac de dormit, mancare, kit de supravietuire. 

Participarea lui Andrei Gligor la aceasta cursa face parte din campania 'Aleg să împăduresc', o chemare la acţiune marca 'Padurea copiilor' pentru ca oamenii să-şi folosească hobby-urile şi pasiunile pentru a împădurii, astfel încât sudul ţării să nu ajungă deşert. Andrei Gligor își depășește limitele și trage un semnal de alarmă pentru ca și noi, prin alegerile proprii, prin hobby-urile şi pasiunile noastre să începem să acționăm.
[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

73

Suma:

4,504 RON

Pagini fundraising

Aleg să împăduresc!

Sunt Andrei Gligor si in aprilie voi alerga pentru a doua oara la Marathon des Sables, 250km in sudul desertului Marocan, pentru viitorul fiecarui co

10,000 RON Target
4,504 RON Suma
73 Donatii
45.04% Complete