ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

Padurea Copiilor - ViitorPlus @ Crosul Padurii - Dolce sport ~ 2014

Dată: 30 March 2014
Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern
[ Show more ]

11

Galantomi:

87

Donații:

6,616 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină… şi la un moment dat te saturi şi îţi spui: Gata!

Până aici! Eu sunt schimbarea pe care o vreau în jurul meu! şi… schimbi ceva. Încetezi să aştepţi de la alţii soluţia şi devii parte din ea! Începi să faci! Faci orice… faci lucruri simple sau chestii complicate… faci singur sau faci cu altcineva, dar FACI şi continui să faci pentru că poţi! Dacă eşti printre cei care doresc să facă: Hai cu NOI! ViitorPlus creşte păduri şi oameni mari!

Padurea copiilor

Până acum, am făcut 36 de hectare de pădure, echivalentul a 72 de terenuri de fotbal, şi n-am fost singuri ci alături de alţi 14000 ca noi.Voluntari sau donatori, suntem 14000 de oameni care am strâns fonduri, am plantat, am alergat şi ne-am asigurat că pădurile acestea or să crească o dată cu copii României! Pentru că toţi am fost copii, pentru că am alergat prin pădure, pentru că ne-am bucurat de ciripitul păsărilor, de mirosul reavăn şi culorile frunzelor…. pentru că şi copii de azi şi copii de mâine au dreptul la toate astea!

Vino să FACI cu noi!

Fii fundraiser pentru Pădurea copiilor şi dă viaţă alături de noi terenurilor degradate din sudul ţării!

Ce trebuie să faci pentru a fii fundraiser Pădurea copiilor?

În primul rând trebuie sa completezi formularul şi să te înscrii la una din cursele Crosul Pădurii powered by Dolce Sport şi să bifezi în formular faptul că doreşti să susţii Padurea Copiilor.

După completarea formularului echipa noastră va lua legătura cu tine si îți va trimite un kit de fundraising cu toate informațiile necesare. În urma informaţiilor primite de la tine îti vom crea o pagina personalizată pe Galantom.ro pe care vei putea să o promovezi în cercul tău de cunoscuţi, iar acestia vor putea să doneze foarte uşor folosing un card bancar.

Dacă ai nevoie de ajutor, idei, incurajări sau ai întrebări legate de competiție, te rugăm să ne contactezi la datele din pagina de contact.

Îți mulțumim pentru generozitate!