La Gerar 2015 voi fi voluntar pentru prezent si voi alerga pentru viitor!

 

Maria Mocanu ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

45% Complete
90 RON
Donations raised
200 RON
Target
3
Donations

Sunt Maria sau, asa cum mi se mai spune, Floare De Colt :).

Semimaraton Gerar face parca legatura intre copilarie, adolescenta si maturitate sau, altfel spus, intre trecut prezent si viitor. Imi amintesc cu drag de voluntariatul la Gerar 2014 cand inimosii organiztori pregateau Semimaratonul pe viscol (traseu, marcaje…), in timp ce multa lume se intreba daca se va putea desfasura competitia. Si s-a desfasurat. Deschiderea a fost facuta de "Femeia - record a Romaniei", Dna. Uca Marinescu, cu ochii ei mari de un albastru senin si vocea care incearca sa redea parca muzica "Speciala a Polilor Pamantului". Curajosii alergatori "sub cod de ninsoare" se intoroceau acoperiti de promoroaca. O scena de poveste in Campusul UPB!

La Gerar 2015 voi participa alaturi de "Lumea voluntarilor si alergatorilor" cu speranta spre viitor si respect fata de generatiile viitoare, dar si pentru a fi aproape celor care fac posibil acest Eveniment.

In "lumea alergatorilor" se spune daca tot alergi de ce sa nu fie si in spirit caritabil?! Asa am cunoscut valori care principial se leaga si am incercat sa le sprijin prin voluntariat si alergand: Padurea Copiilor, Inima Copiilor, HOSPICE Casa Sperantei.

La Gerar 2015 voi alerga cu gandul la Copii pentru Padurea Copiilor!

Se spune “Daruieste si vei primi” eu incerc sa spun “Alearga si poti darui”!

Va multumesc!

 

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Semimaratonul Gerar, a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind prima competiţie de alergare a anului. Organizat de Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club, Semimaraton

 

3 Donations

Mult succes in cursa!
18 Jan 2015
20 RON
Alearga cu bucurie pentru copii!
17 Jan 2015
20 RON
Felicitari pentru initiativa si mult succes! :)
16 Jan 2015