Andrei Rosu participa la un triplu ultratriatlon pentru Padurea Copiilor

 

Andrei Rosu ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

15.333333333333% Complete
230 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
4
Donations

De ce particip la un triplu ultratriatlon? Ziua 3.

In urma cu doi ani invatam sa inot si sa merg cu bicicleta. Un an mai tarziu terminam un Half Ironman, apoi un Ironman. Iar in urma cu cateva luni, un Dublu Iron. Si, pe parcursul acestor zile, urmeaza un triplu ultratriatlon, adica un total de 11.4 km de inot, 540 km de pedalat si 126.6 km de alergare.

Limitele - atat cele fizice cat si cele psihice - sunt acolo unde le stabilim. Si, cu siguranta, nu ar trebui sa existe limitari nici in privinta numarului de cauze sociale pe care le putem sustine sau a sumelor pe care ne propunem sa le strangem pentru a sustine fundatiile si proiectele in care credem.  

Nu am de gand sa abandonez corabia sau sa astept ca Romania sa se scufunde. Imi doresc un viitor in care copiii nostri sa traiasca intr-o societate normala si propera. Sa beneficieze de un sistem educational care sa ii ajute in viata. Sa se bucure de un aer curat si de apropierea naturii. Sa stie ca semenii nostri merita cea mai buna ingrijire, chiar si atunci cand mai au de trait doar cateva zile sau saptamani. 

22 noiembrie este ZIUA 3 a Triple Ultratriathlon World Challenge. Va invit sa fiti alaturi de mine si Viitor Plus, pentru a sustine campania Padurea Copiilor, prin care ne propunem plantarea si ingrijirea a cate unui copacel pentru fiecare nou nascut din Romania.

Iti multumesc pentru sustinere. Chiar si 1 RON va fi pe deplin apreciat. Si, fireste, mesajul tau de incurajare ma va ajuta in momentele dificile ale acestei experiente.

Cu recunostinta!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

 

4 Donations

04 Dec 2013
Multa bafta!
20 Nov 2013
Multa bafta!
20 Nov 2013
100 RON
17 Nov 2013