Andrei Rosu - Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

Andrei Rosu participa la un triplu ultratriatlon pentru Padurea Copiilor

230 RON Donatii stranse
15.333333333333% Complete
1,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce particip la un triplu ultratriatlon? Ziua 3.

In urma cu doi ani invatam sa inot si sa merg cu bicicleta. Un an mai tarziu terminam un Half Ironman, apoi un Ironman. Iar in urma cu cateva luni, un Dublu Iron. Si, pe parcursul acestor zile, urmeaza un triplu ultratriatlon, adica un total de 11.4 km de inot, 540 km de pedalat si 126.6 km de alergare.

Limitele - atat cele fizice cat si cele psihice - sunt acolo unde le stabilim. Si, cu siguranta, nu ar trebui sa existe limitari nici in privinta numarului de cauze sociale pe care le putem sustine sau a sumelor pe care ne propunem sa le strangem pentru a sustine fundatiile si proiectele in care credem.  

Nu am de gand sa abandonez corabia sau sa astept ca Romania sa se scufunde. Imi doresc un viitor in care copiii nostri sa traiasca intr-o societate normala si propera. Sa beneficieze de un sistem educational care sa ii ajute in viata. Sa se bucure de un aer curat si de apropierea naturii. Sa stie ca semenii nostri merita cea mai buna ingrijire, chiar si atunci cand mai au de trait doar cateva zile sau saptamani. 

22 noiembrie este ZIUA 3 a Triple Ultratriathlon World Challenge. Va invit sa fiti alaturi de mine si Viitor Plus, pentru a sustine campania Padurea Copiilor, prin care ne propunem plantarea si ingrijirea a cate unui copacel pentru fiecare nou nascut din Romania.

Iti multumesc pentru sustinere. Chiar si 1 RON va fi pe deplin apreciat. Si, fireste, mesajul tau de incurajare ma va ajuta in momentele dificile ale acestei experiente.

Cu recunostinta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii.

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

4 Donatii

04 dec 2013
Multa bafta!
20 nov 2013
Multa bafta!
20 nov 2013
100 RON
17 nov 2013