Donez amintiri (2014)

 

Radu Cristi ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

22% Complete
110 RON
Donations raised
500 RON
Target
3
Donations

Iata ca nu scapati de mine nici aici.

Cine sunt? Radu-Cristi!

Ideea? E simpla! Doresc sa ajut!

Desi am participat in acest an la multe evenimente sportive (poze taica … mai subtire), abea incepand cu Transmaraton am constat ca exista o mare familie, si anume, cea a oamenilor de bine.

Am participat ca voluntar la mai multe evenimente, pentru mai multe cauze, dar am ajuns la concluzia ca pot face si mai multe.

Nu cer bani pe fotografii, nu pun watermark (yak) pe poze si nu imi fac reclama. Ma consider, un amator in tainele fotografiei, dar un impatimit al aspectelor vietii de zi cu zi.

O sa cer un singur lucru: cei care vor beneficia de fotografiile facute de mine, daca doresc “sa ma recompenseze”, sa doneze pentru Padurea Copiilor. Azi, doresc sa particip la proiectul Asociatiei Viitor Plus, prin care isi propun sa planteze cate un copacel pentru fiecare nou-nascut din Romania.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

3 Donations

Felicitari pentru primul an de donat amintiri! :)
02 Dec 2014
Multumesc pentru fotografii maestre!
16 Nov 2014
Multumim pentru amintiri
24 Sep 2014