Alexandru Buta - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Cindrel InAlergare pentru Padurea copiilor

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

30 Iulie 2016 - Cindrel InAlergare - 40Km 1900m diferenta pozitiva.  

Am descoperit Muntii Cindrel cu ajutorul acestei competitii in 2014.

Revin cu drag in acest an, cu avant, energie si ganduri pozitive catre Varful Cindrel, masurand la pas padurea de ieri si de azi, cu speranta si sustinere pentru cea de maine.   

Sustine alaturi de mine proiectul Padurea Copiilor.  

Doneaza sau implica-te direct.  

Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Cindrel ÎnAlergare ~ 2016

Ediția a V-a - Păltiniș, Sibiu - 30 iulie 2016   Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimb

2 Donatii

Anonymous

30 RON
15 iul 2016

Anonymous

100 RON
15 iul 2016