Samuel Chiriluta - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Alerg pentru un viitor mai împădurit!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ultimul secol România a pierdut jumătate din pădurile sale! Pădurea Copiilor este o campanie de strângere de fonduri din programul de împăduriri al ViitorPlus, prin această campanie se doreşte plantarea şi îngrijirea unui puiet pentru fiecare nou născut din România. Prin întregul program de împăduriri s-au plantat şi îngrijit până acum aproape 227.000 de puieţi (37 de hectare de teren degradat transformate în viitoare păduri) în 5 locaţii din sudul ţării (în judeţe foarte slab împădurite).  

Pe 15 mai voi alerga 10 km la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, pentru un viitor mai împădurit, un viitor în care copiii cresc alături de copaci. Tu poti alege sa donezi o suma de bani (oricât) pentru susţinerea aceleiaşi cauze. Cu ajutorul nostru, Pădurea Copiilor poate creşte prin plantări noi, urmate de îngrijiri. Pădurile, precum copii, au nevoie de multă grijă şi dedicare.  

Donează şi tu pentru împădurire!   

www.padureacopiilor.ro 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!