Elena Hogas - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Tu ce le laşi copiilor să respire?

410 RON Donatii stranse
82% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

ViitorPlus depune un efort considerabil pentru viitorul celor ce vin din urma noastră, pentru simplul oxigen de a cărui importanţă am uitat de prea mult timp, pentru verdele care aproape a rămas doar în pozele din manualele şcolare - pentru Pădurea Copiilor.

Efortul meu este simplu – voi alerga 21 de km la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, pe 15 mai, şi pe toată perioada antrenamentelor voi desfăşura o campanie de strângere de fonduri pentru acest ONG, fiecare donator urmând să primească o pictură originală în acrilice.

Efortul tău constă în donarea unei sume de bani (oricât) pentru susţinerea acestei cauze, bani ce îţi vor aduce un tablou şi gândul că ei au fost folosiţi pentru plantarea unui copac ce va ajuta generaţiile viitoare să respire şi să descopere valoarea educaţiei ecologice. Şi nu uita ca, odată cu donaţia ta, să îmi laşi un mesaj în care să îmi spui cum te pot contacta.

Mişcare, oxigen, artă şi viitor!

Pădurea Copiilor are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat, un ONG românesc care din acţiuni caritabile şi donaţii a reuşit până acum să împădurească peste 38 hectare (echivalentul a 52 de suprafeţe de joc ale Arenei Naţionale) în judeţele Călărași și Teleorman.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

8 Donatii

du Soleil

100 RON
05 mai 2016
Mult succes! :)
25 apr 2016

Anonymous

50 RON
20 apr 2016
15 apr 2016
Doamnă, să fie într-un ceas bun!
15 apr 2016
15 apr 2016
15 apr 2016
Sper sa ajute.
14 apr 2016