Alexandru Buta - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Alerg pentru Padurea Copiilor la Maratonul International Brasov 2016

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

29 Mai 2016.

Alerg 42 km prin Brasov. Cadrul perfect pentru o alergare de anduranta.

Antrenamente intense preced acest eveniment. Ploaie, vant, prea frig, prea cald, dimineti de "mult prea devreme pentru orice", multi multi kilometri si nu in ultimul rand o alimentatie adecvata care sa sustina efortul depus.

In rest mult entuziastm si bucuria de a sustine si de aceasta data proiectul Padurea copiilor.

Patricipa alaturi de mine donand sau trimite mai departe acest gand.

Donez kilometri !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Maratonul International Brasov ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!