Alexandru Buta - Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

Alerg pentru Padurea Copiilor la Semimaratonul Bucuresti 2016

135 RON Donatii stranse
27% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

15 Mai 2016.

Alerg 21 de km prin Bucuresti. Mult asfalt, trafic oprit, oameni frumosi, zambete si inimi care bat intr-un ritm ametitor. Trag tare pentru imbunatatirea timpilor personali pe plat.

Incepand de anul acesta am un motiv in plus sa intensific antrenamentele si efortul depus -bucuria de a sustine proiectul Padurea Copiilor.

Patricipa alaturi de mine donand sau trimite mai departe acest gand.

Donez kilometri !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii.

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

3 Donatii

Anonymous

75 RON
12 mai 2016
12 mai 2016
O societate va deveni prosperă atunci când oamenii bătrâni vor planta copaci deşi ştiu că nu vor sta niciodată în umbra lor.
12 mai 2016