Alexandru Buta - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Alerg pentru Padurea Copiilor la Semimaratonul Bucuresti 2016

135 RON Donatii stranse
27% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

15 Mai 2016.

Alerg 21 de km prin Bucuresti. Mult asfalt, trafic oprit, oameni frumosi, zambete si inimi care bat intr-un ritm ametitor. Trag tare pentru imbunatatirea timpilor personali pe plat.

Incepand de anul acesta am un motiv in plus sa intensific antrenamentele si efortul depus -bucuria de a sustine proiectul Padurea Copiilor.

Patricipa alaturi de mine donand sau trimite mai departe acest gand.

Donez kilometri !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

3 Donatii

Anonymous

75 RON
12 mai 2016
12 mai 2016
O societate va deveni prosperă atunci când oamenii bătrâni vor planta copaci deşi ştiu că nu vor sta niciodată în umbra lor.
12 mai 2016