Aleg sa impaduresc!

 

Adrian Diaconescu ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
0
Donații

Am ajuns in Cipru pentru semi-maratonul din Limassol desfasurat pe Coasta Marii Mediterane. 

Primul eveniment la care m-am inscris dupa ce s-a nascut dorinta de alerga si a strange fonduri pentru Campania Aleg sa impaduresc!

Pe cine incercam sa pacalim, in realitate nimic din toate astea n-ar fi existat fara natura. Asa ca m-am hotarat ca e timpul sa-i daruiesc inapoi o parte din dragostea cu care m-a purtat prin Univers; m-am hotarat sa lupt pentru ea la propriu.

Haideti sa ne unim impreuna fortele si sa contribuim la strangerea de fonduri care vor fi folosite pentru plantarea si ingrijirea unui puiet pentru fiecare nou nascut din Romania.

Multumesc celor care au facut posibila alergarea mea aici: Isostar, Curios din nastere, Padurea Copiilor si a celorlalti care nu vor sa fie facuti publici.

Multumesc "ViitorPlus" si tuturor sustinatorilor acestei initiative!

Frantz Adrian Diaconescu 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Maratonul din Limassol sau Maratonul Ciprului ofera alergatorilor posibilitatea sa calce pe urmele lui Richard Inima de leu, asternand pentru alergatori un traseu chiar ce se desfasoara chiar pe malurile Marii Mediterane. Editia cu numarul 10 a Opap Limassol Marathon GSO are loc pe 10 aprilie 2016. Peisajul special si cele 25 de grade, o tara noua de vizitat si evenimentul sunt o motivatie putern

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!