Adrian Diaconescu - Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

Aleg sa impaduresc!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
900 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ajuns in Cipru pentru semi-maratonul din Limassol desfasurat pe Coasta Marii Mediterane. 

Primul eveniment la care m-am inscris dupa ce s-a nascut dorinta de alerga si a strange fonduri pentru Campania Aleg sa impaduresc!

Pe cine incercam sa pacalim, in realitate nimic din toate astea n-ar fi existat fara natura. Asa ca m-am hotarat ca e timpul sa-i daruiesc inapoi o parte din dragostea cu care m-a purtat prin Univers; m-am hotarat sa lupt pentru ea la propriu.

Haideti sa ne unim impreuna fortele si sa contribuim la strangerea de fonduri care vor fi folosite pentru plantarea si ingrijirea unui puiet pentru fiecare nou nascut din Romania.

Multumesc celor care au facut posibila alergarea mea aici: Isostar, Curios din nastere, Padurea Copiilor si a celorlalti care nu vor sa fie facuti publici.

Multumesc "ViitorPlus" si tuturor sustinatorilor acestei initiative!

Frantz Adrian Diaconescu 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii.

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Opap Limassol Marathon GSO ~ 2016

Maratonul din Limassol sau Maratonul Ciprului ofera alergatorilor posibilitatea sa calce pe urmele lui Richard Inima de leu, asternand pentru alergatori un traseu chiar ce se desfasoara chiar pe malur

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!