Adrian Diaconescu - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Aleg sa impaduresc!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
900 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ajuns in Cipru pentru semi-maratonul din Limassol desfasurat pe Coasta Marii Mediterane. 

Primul eveniment la care m-am inscris dupa ce s-a nascut dorinta de alerga si a strange fonduri pentru Campania Aleg sa impaduresc!

Pe cine incercam sa pacalim, in realitate nimic din toate astea n-ar fi existat fara natura. Asa ca m-am hotarat ca e timpul sa-i daruiesc inapoi o parte din dragostea cu care m-a purtat prin Univers; m-am hotarat sa lupt pentru ea la propriu.

Haideti sa ne unim impreuna fortele si sa contribuim la strangerea de fonduri care vor fi folosite pentru plantarea si ingrijirea unui puiet pentru fiecare nou nascut din Romania.

Multumesc celor care au facut posibila alergarea mea aici: Isostar, Curios din nastere, Padurea Copiilor si a celorlalti care nu vor sa fie facuti publici.

Multumesc "ViitorPlus" si tuturor sustinatorilor acestei initiative!

Frantz Adrian Diaconescu 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Opap Limassol Marathon GSO ~ 2016

Maratonul din Limassol sau Maratonul Ciprului ofera alergatorilor posibilitatea sa calce pe urmele lui Richard Inima de leu, asternand pentru alergatori un traseu chiar ce se desfasoara chiar pe malur

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!