Alexandru Buta - Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

Aleg sa impaduresc la Crosul Padurii

420 RON Donations raised
84% Complete
500 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

Alerg 15 km pentru a sprijini cauza impaduririi - Padurea copiilor. Cred in puterea exemplului si imi doresc sa va am pe toti alaturi de mine si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a impaduri terenurile degradate din Romania si prin asta, sa educam pe cei din jur in spiritul respectului pentru mediu si pentru o viata responsabila si sanatoasa.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii.

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Crosul Padurii ~ 2016

Surori și frați ai codrului, haideți să punem pe picioare noi păduri în frumoasa noastră țară. Aer respirăm, dar cum rămâne cu plămânii naturii? Ei bine, avem grijă de ei! Pe 16 și

7 Donations

de la mine pentru cauza pe care o sustii! Pup.
12 Apr 2016

Anonymous

100 RON
Succes!!!
12 Apr 2016

Anonymous

30 RON
11 Apr 2016
Mult success, Alex! :)
08 Apr 2016
Bravo Alex. Trebuie plantati multi pomi! Din fericire am facut si eu ceva cand eram cercetas, din nefericire a trecut mult de atunci si nu am mai participat activ la nimic de genul asta... Sper sa ajungi la targhet si sa se planteze cat mai multi copaci!
07 Apr 2016
30 RON
It's not too late!
07 Apr 2016
Succes la impadurire!
07 Apr 2016