Aleg sa impaduresc la Crosul Padurii

 

Alexandru Buta ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

84% Complete
420 RON
Donations raised
500 RON
Target
7
Donations

Alerg 15 km pentru a sprijini cauza impaduririi - Padurea copiilor. Cred in puterea exemplului si imi doresc sa va am pe toti alaturi de mine si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a impaduri terenurile degradate din Romania si prin asta, sa educam pe cei din jur in spiritul respectului pentru mediu si pentru o viata responsabila si sanatoasa.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Surori și frați ai codrului, haideți să punem pe picioare noi păduri în frumoasa noastră țară. Aer respirăm, dar cum rămâne cu plămânii naturii? Ei bine, avem grijă de ei! Pe 16 și 17 aprilie, luați-vă opinci, brâu, ie și împreună să dăm startul la o nouă ediție a „Crosului Pădurii". Vrem ca împreună  să reînviem legătura străveche cu fratele nostru codrul.

 

7 Donations

de la mine pentru cauza pe care o sustii! Pup.
12 Apr 2016

Anonymous

100 RON
Succes!!!
12 Apr 2016

Anonymous

30 RON
11 Apr 2016
Mult success, Alex! :)
08 Apr 2016
Bravo Alex. Trebuie plantati multi pomi! Din fericire am facut si eu ceva cand eram cercetas, din nefericire a trecut mult de atunci si nu am mai participat activ la nimic de genul asta... Sper sa ajungi la targhet si sa se planteze cat mai multi copaci!
07 Apr 2016

Mitzu

30 RON
It's not too late!
07 Apr 2016
Succes la impadurire!
07 Apr 2016